måndag 29 september 2014

Crossrapport från Gurkstaden

Med tre tillfällen av vår träningsserie Helgmys körda i vår CX-Arena nummer ett: Hökåsengropen så var det dags att se sig om efter en ny arena. Helgen bjöd dubbelrejs, i lördags i just Hökåsengropen men söndagen bjöd upp till dans på den där nya arenan, numera kallad: Giddecrossen. Ett kort sugande varv där underlaget mestadels bestod av daggfuktigt tungkört gräs men även snabb asfalt och en mysig brötig stig. Vi kunde inte matcha lördagens deltagarantal så dom som inte dök upp missade chansen att köra den fina banan, glädjande nog hade vi finfrämmande från Sandviken och Gävle, mycket roligt att se.



Dom som körde bäst på det småluriga gräset var som vanligt Tony Carlsson och sedan jokern Sebastian från Sandviken som hade bra tryck i buggarna. Den sistnämna havererade cykeln och missade heat två och den gode Carlsson kunde rätt ohotad rulla hem segern där… också!


Sammanlagt har vi nu haft 25 startande som tagit poäng i träningsserien, det känns riktigt kul att se att intresset för att hänga av sig själv och andra är så stort ändå.

Nedan en youtube-länk av allt inkl. träningsvarven


//JoHaN